دستور پخت مرغ تندوری


لقمه: مرغ یا گوشت تندوری، نوعی از کباب ها هستند که به شیوه ای متفاوت طبخ می شوند.
مواد اولیه :

پودر زنجبیل و نمک یك قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز و سیر نصف پیمانه
پودر زیره سبزو فلفل قرمز و پاپریکا* یك قاشق چایخوری
سس فلفل تند دو قاشق سوپخوری
پودر میخك و فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
رنگ قرمز هشت قطره
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
ماست یك و نیم پیمانه
مرغ خرد شده كبابی دو كیلوگرم

طرز تهیه:

تمام مواد به جز مرغ را در كاسه‌ای مخلوط كرده سپس مرغ را داخل مواد می‌‌ریزیم و روی آن را می‌پوشانیم و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

پس از این مدت مرغ‌ها را به سیخ كشیده و روی ذغال كباب می‌كنیم.



*پاپریکا: نوعی ادویه مکزیکی است که برای مزه دار و طُرد کردن گوشت به کار می رود و می توانید آنرا از عطاری ها تهیه کنید.
در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين
کدخبر:749منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-749.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر