خوراک پاییزی ژاپنی ها


برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
کدخبر:7491منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ نوزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7491.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر