طرز تهیه تصویری میتلوف مرغ


میتلوف یکی از غذاهای خوشمزه گوشتی است که می توانید آن را با مرغ تهیه کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ  1 عدد
پیاز  2 عدد
سیر  2 حبه
پنیر پارمزان  2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ   1 عدد
هویج   1 عدد
نمک و فلفل مقداری
نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
 

طرز تهیه:

سینه مرغ را با پیاز و سیر و هویج چرخ می کنیم.


سپس پنیر پارمزان، تخم مرغ، نمک و فلفل و نخود را مخلوط می کنیم.


فویل را چرب کرده مواد را روی آن ریخته و رول می کنیم و در فر با درجه 200، به مدت 1 ساعت می پزیم.


این میتلوف را می توان برش زد و سرو کرد یا می توانید در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید و بعد آن را سرو کنید.


نکته: اگر از مایکروفر استفاده می کنید با پخت ترکیبی به مدت 10 دقیقه غذای آماده می شود.

 

دستور و تصاویر از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۰ مهر
کدخبر:7494منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7494.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر