لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.
مواد اولیه :
مرغ متوسط یك عدد
سبزی شامل (جعفری، گشنیز، تره، نعنا، سیر سبز، سبزی معطر شمال) روی هم یك كیلوگرم
مغز گردو خردشده نصف پیمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
آب نارنج یك لیوان
پیاز سرخشده نصف پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزیها را خرد كرده و با كمی روغن سرخ كنید طوری كه رنگ سبز تیره نگردد. پیاز داغ، گردو و رب انار را با یك لیوان آب به سبزی اضافه كنید. بگذارید با شعله ملایم بخارپز شود. سپس ادویهها و آب نارنج را اضافه كرده و بپزید طوری كه سبزی آبدار باشد. مرغ را با پوست سرخكرده (به صورتی كه كاملا طلایی شود) مواد را داخل شكم مرغ اضافه و با نخ، سوزن یا خلالدندان بدوزید.
این مرغ را داخل قابلمه قرار داده كمی آبجوش اضافه كرده (تا نصف مرغ) و كمی نمك افزوده بگذارید ملایم بپزد. از باقیمانده سبزی كنار مرغ بریزید.
آموزش از فرشته عطایی