سیب زمینی یکی از صیفی جاتی است که در چهار فصل در بازار موجود است و شما می توانید این غذا را به آسانی تهیه کنید.
مواد لازم برای شش نفر
برنج: چهار پیمانه
آب: شش پیمانه
سیبزمینی نگینی خرد شده: 300 گرم
شوید خشك: پنج قاشق سوپخوری
زعفران دمكرده: دو قاشق سوپخوری
كشمش پلویی: 100 گرم
ماهیچه یا گردن گوسفندی: 500 گرم
كره: 100 گرم
هویج: یك عدد
دارچین، نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را که از قبل خسیاندهایم درون قابلمهای ریخته، سپس سیبزمینی، آب، نمك و كره یا روغن حیوانی را اضافه كرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شوید را اضافه کرده و اجازه میدهیم برنج دم بكشد.
كشمش را تفت داده، گوشت را نیز جداگانه با مقداری زعفران، دارچین، فلفل سیاه، هویج و كمی آب میپزیم. بعد برنج را در دیس كشیده با زعفران، كشمش و گوشت تزیین کرده و سرو میكنیم.
معصومه یاوری راز - کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
بازگشت به صفحه نخست