روش تهیه شیرینی‌های فوری خال‌خالی برای پذیرایی عید


در روزهای عید معمولا دید بازدید هم صورت می گیرد که بد نیست شیرینی برای پذیرایی در منزل داشته باشید. این شیرینی بسیار راحت و سریع آماده می شود.

مواد لازم برای 56 برش:

شکر یک پیمانه
روغن مایع یک‌دوم پیمانه
وانیل یک‌چهارم قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ یک عدد
آرد یک و یک‌دوم پیمانه
جوش شیرین یک‌چهارم قاشق مرباخوری
نمک یک‌چهارم قاشق مرباخوری
اسمارتیزهای (دراژه‌های) رنگارنگ سه‌چهارم پیمانه
 

طرز تهیه:

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد (375 درجه‌ی فارنهایت) گرم کنید.در کاسه‌ی بزرگی شکر، روغن،‌ وانیل و تخم‌مرغ را با قاشق هم بزنید تا مخلوط صاف و یک‌دستی تهیه شود. آرد،‌ جوش‌شیرین و نمک الک شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید و بعد، یک‌چهارم پیمانه از اسمارتیز‌های رنگارنگ را نیز با خمیر مخلوط نمایید.خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت یک رول به طول 25 سانتی‌متر درآورید.

رول ها را با رعایت فاصله از یکدیگر، داخل 2 عدد سینی فر چرب نشده قرار دهید و هر رول خمیر را به صورت جداگانه و با دست،‌ طوری پهن کنید که ضخامت خمیر تقریباً‌ به یک سانتی‌متر برسد. از باقیمانده اسمارتیز‌ها بر روی سطح خمیرها بپاشید و کمی آن‌ها را با دست فشار دهید تا به خمیرها بچسبند.

سینی‌ها را به مدت 6 تا 8 دقیقه و یا تا زمانی که شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند،‌ در فر قرار دهید،‌ سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید 2 دقیقه در سینی بمانند، بعد با یک تیز شیرینی‌ها را به صورت اریب و به پهنای 5/2 سانتی‌متر برش بزنید و آن‌ها را بر روی توری سیمی بچینید تا خنک شوند. با این مقدار مواد، حدوداً 56 عدد شیرینی تهیه می‌شود.

 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
کدخبر:7503منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و يکم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7503.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر