اگر سیب در منزل دارید که بچه ها آن را نمی خورند می توانید با مقداری آرد ذرت و دارچین پودینگ خوشمزه ای تهیه و آن را به عنوان دسر از آن استفاده کنید.
مواد لازم
• دو فنجان شیر بدون چربی
• یک سوم فنجان آرد ذرت
• دو قاشق غذاخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری دارچین
• ربع قاشق چایخوری نمک
• یک عدد تخم مرغ
• دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)
• 1/4 فنجان کشمش
طرز تهیه
1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
2. در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.
3. حرارت را کم کنید و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
4. در یک کاسه تخم مرغ را هم بزنید و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن بیفزایید و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.
بازگشت به صفحه نخست