دستور تهیه کباب چیکن تیکا


اگر می خواهید کباب جوجه متفاوتی را تهیه کنید، این کباب را امتحان کنید.

مواد لازم

•    5 عدد سینه مرغ بدون استخوان

•    100 گرم زنجبیل تازه

•    نصف قاشق چایخوری زیره

•    گشنیز تازه یک دسته

•    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند

•    یک پیمانه ماست

•    نمک به مقدار دلخواه

•    یک عدد هویج

•    سیر به مقدار دلخواه

•    100 گرم دانه خردل



روش تهیه

1.    سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.

2.    تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب کنید.

3.    مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید.

4.    دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
کدخبر:7523منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و سوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7523.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر