اگر می خواهید کباب جوجه متفاوتی را تهیه کنید، این کباب را امتحان کنید.
مواد لازم
• 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
• 100 گرم زنجبیل تازه
• نصف قاشق چایخوری زیره
• گشنیز تازه یک دسته
• یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند
• یک پیمانه ماست
• نمک به مقدار دلخواه
• یک عدد هویج
• سیر به مقدار دلخواه
• 100 گرم دانه خردل
روش تهیه
1. سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.
2. تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب کنید.
3. مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید.
4. دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست