دستور تهیه کیک و دسر فرانسوی


این کیک به عنوان دسر در فرانسه کاربرد دارد.

مواد لازم برای شش نفر

كره و روغن جامد روی هم: یك پیمانه
وانیل: یك قاشق مرباخوری
شكر: یك پیمانه
ماست: یك پیمانه
شكلات تختهای رنده شده: دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: سه عدد
آرد الك شده: دو پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق مرباخوری
خامه زده شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

كره و روغن را هم زده تا تركیب آنها كاملا سفید شود، بعد شكر را اضافه می‌كنیم و دوباره با همزن برقی مواد را می‌زنیم.

تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه كرده، وانیل را افزوده و مخلوط می‌كنیم. ماست را به مواد اضافه نموده، آرد و بیكینگ‌پودر را جداگانه تركیب كرده، به مواد می‌افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم.

مواد كیك را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 40 الی 45 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 120 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار می‌دهیم.

در انتها بعد از پخت، كیك را به ابعاد دلخواه برش زده، رو و اطراف آن را خامه مالیده، با رنده شكلات پوشانده و سرو می‌كنیم.

 

دستور از: ناهید ساسانی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
کدخبر:7539منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7539.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر