روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا


کدو حلوایی در این روزها در بازار یافت می شود و شما می توانید این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم:

آب : نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق سوپخوری

شکر : نصف پیمانه

کدو حلوایی خرد شده : سه پیمانه

وانیل شکری : ۱/۴قاشق چایخوری

خامه شیرین شده : یک پیمانه

 

طرز تهیه:

آب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده، روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ژلاتین کاملا در آب حل شود. شکر را با کدو حلوایی مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر حل شده و کدو پخته شود. آن را با گوشت‌کوب برقی زده، سپس محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و از روی حرارت برمی‌داریم، وانیل را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

خامه را با همزن برقی هم زده تا جایی که پره‌های همزن روی خامه باقی بماند. سپس به مواد بالا اضافه کرده،مجددا با همزن برقی هم می‌زنیم، تا صاف و یک‌دست شود. کرم را در قالب می‌ریزیم و به مدت شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. وقتی کرم خودش را گرفت، ظرف را یک لحظه در آب گرم قرار می‌دهیم و بلافاصله در ظرف موردنظر برمی‌گردانیم.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
کدخبر:7540منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7540.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر