طرز تهیه پودینگ زعفرانی


این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید.

مواد لازم:

    پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
    شیر: چهار لیوان
    تخم‌مرغ: یک عدد
    خامه زده‌نشده: یک‌دوم لیوان
    شکر: یک‌دوم لیوان
    پودر وانیل شکری: سه بسته
    گلاب: چهار قاشق مرباخوری
    زعفران: به مقدار لازم


طرز تهیه:

1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخم‌مرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.

2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.

3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفته‌اید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
کدخبر:7560منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و يکم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7560.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر