این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید.
مواد لازم:
پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
شیر: چهار لیوان
تخممرغ: یک عدد
خامه زدهنشده: یکدوم لیوان
شکر: یکدوم لیوان
پودر وانیل شکری: سه بسته
گلاب: چهار قاشق مرباخوری
زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.
3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بازگشت به صفحه نخست