آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو


پیتزای رولتی را می توانید به سادگی در منزل تهیه و از آن برای پیش غذا یا یک وعده غذایی استفاده کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

آرد گندم : 250 گرم
بکینگ پودر : 5/1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا : 150 گرم
پودر آویشن : به مقدار لازم
ژامبون مرغ : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
شیر : 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای : 100 گرم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
قارچ : 100 گرم
نمک : به مقدار لازم
کره : 40 گرم


روش تهیه

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كرده كره را به آن افزوده و با نوك انگشتان خوب مخلوط می‌كنیم تا مانند خرده نان شود.

در مركز خمیر حفره‌ای ایجاد كرده و شیر را ریخته و ورز می‌‌دهیم تا خمیر یكنواختی به دست آید.

روی یك سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت پنج میلی‌متر باز كرده و به شكل مستطیل برش می‌زنیم.

به فاصله یك سانتی‌متر از اطراف خمیر را سس گوجه‌فرنگی مالیده و كمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم.

سپس ژامبون، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های ورقه شده را چیده و مجددا كمی پنیر اضافه كرده و در آخر كمی نمك، فلفل و آویشن روی مواد می‌پاشیم.

خمیر را از یك طرف رول كرده و بعد رول را برش می‌زنیم و در یك سینی چرب شده می‌چینیم.

دستگاه مایكروویو را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده و با سیستم تركیب مایكروویو با كانوكشن(مایكروویو 180وات و كانوكشن 180 درجه) سینی را به مدت هشت دقیقه در دستگاه قرار می‌‌دهیم.

بعد از پخت، اگر روی پیتزا برشته نشد از سیستم گریل استفاده كرده و روی سه پایه بلند می‌‌گذاریم.



نکات

در صورت تمایل می‌توانیم روی خمیر پیتزا كمی زعفران دم كرده و روغن مایع با قلم‌مو بمالیم تا خمیر طلایی رنگ داشته باشیم.

در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ تکه شده به جای ژامبون استفاده کنید تا غذایی سالم تر برای خانواده خود تهیه کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
کدخبر:7562منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7562.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر