دستور تهیه سوپ اسفناج


در روزهای پاییزی سرد که به راحتی در بازار اسفناج پیدا می شود، بد نیست سوپ اسفناج را هم امتحان کنید.

مواد لازم

•    یک عدد پیاز متوسط خرد شده

•    4 حبه سیر رنده شده

•    دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    850 گرم آب مرغ

•    یک عدد سیب زمینی خرد شده

•    510 گرم اسفناج تازه

•    نمک

•    دو پیمانه شاهی آبی

•    60 گرم پنیر پارمسان رنده شده

•    دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده



طرز تهیه

1.    در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2.    آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3.    دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4.    سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5.    سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
کدخبر:7573منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و نهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7573.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر