نکات ضروری برای تهیه غذای نذری


یک کارشناس تغذیه 10 نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ سلامت غذاهای نذری تشریح کرد.

 به گزارش لقمه، مریم زارعی در مورد رعایت نکات بهداشتی در غذای نذری در ایام محرم اظهار داشت: افرادی که غذای نذری را پخت می‌کنند باید از لحاظ سلامت و بهداشت در شرایط مطلوب باشند و دست های خود را قبل از تهیه غذا و در مواقع ضروری با آب و صابون بشویند. وی با تأکید بر اینکه تمام سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می‌شود قبل از هر گونه پخت و پز شسته و تمیز باشند افزود: تمام غذاها به ویژه گوشت، ماکیان، ماهی و تخم مرغ باید به طور کامل پخته و در ظروف جداگانه نگهداری شوند.

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه برای حفظ سلامت و خواص مواد غذایی باید غذاهای خام و پخته جداگانه نگهداری شوند. وی گفت: در برخی هیئت ها غذای نذری زودتر آماده می شود ولی باید توجه کرد که غذاهای پخته را در درجه حرارت اتاق بیش از 2 ساعت نباید نگهداشت.

زارعی توصیه کرد برای طبخ غذاها ترجیحاً از مواد غذایی تازه استفاده شود و مواد اولیه ای که تاریخ آنها منقضی شده استفاده نشود. شستن چند باره و کامل سبزیجات و استفاده نکردن از روزنامه به عنوان دمکنی برای طبخ غذا نکات دیگری بود که این کارشناس ارشد تغذیه بر آن تأکید کرد. وی تصریح کرد: برخی برای صرفه جویی در سرخ کردن مواد غذایی از روغن چند بار استفاده می‌کنند یا روغنی را که یکبار مصرف شده دوباره به ظرف اصلی بر می‌گردانند غافل از اینکه عوارض زیادی بر سلامت افراد دارد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
کدخبر:7597منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7597.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر