خرمالو، میوهای است که میتوان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.
به گزارش لقمه، خرمالو، میوهای است که میتوان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.
با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا میکند و مزه تلخ آن از بین میرود.
خواص:
▪ کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است.
▪ ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت میکند.
▪ ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکالهای آزاد مقاوم میکند.
▪ خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیشگیری میکند و باعث کاهش تعریق میشود و خونریزی را کند یا متوقف میکند.
▪ پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت میکند.
▪ این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است.
▪ ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است.
بازگشت به صفحه نخست