غذاهای کودک‌کش


بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین و پر سدیم جان کودکان را می گیرند.

 به گزارش لقمه، مطالعات اخیر دانشمندان نشان مى‌دهد باید ۳۰درصد از پروتئین درغذاى كودكان از منابع گیاهى باشد، كه قسمت اعظم این منابع از طریق سویا تأمین مى‌شود.

سویا به عنوان یك غذاى پیشگیرى كننده، ریسك ابتلا به بیماریها را كاهش مى‌دهد و تهیه برگرهاى گیاهى متشكل از سویا با توجه به داشتن چربى پائین و بدون كلسترول به جاى همبرگر در مدارس مى‌تواند ریسك ابتلا به بیمارى‌هاى قلبى و عروقى را در بین دانش آموزان كاهش داد.

این در حالى است كه اغلب غذاها و میان وعده هاى مورد مصرف در مدارس و خانواده ها بر مبناى کلسترول و چربى هاى اشباع شده است و این موضوع موجب بالا رفتن آمار بیمارى‌هاى قلبى عروقى و چاقى در بین كودكان شده است.

نتایج مطالعات نشان می دهند، غذاهای شیرین و یا غذاهای پر نمک باید در رژیم غذایی کودکان محدود شوند و والدین آن ها را در میان غذاهای کودکانشان محدود کنند.

 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان
کدخبر:7607منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ ششم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7607.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر