روش تهیه باسلوق خانگی


باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

نشاسته گل 1پیمانه
شکر 1؛1/2 پیمانه
اب  2 پیمانه
کره 2قاشق چای خوری
گلاب 1/2 پیمانه
پودر نارگیل
گردو


روش تهیه

نشاسته را با 1پیمانه اب حل کرده مثل دوغ شود و شکر را اضافه کرده هم زده روی حرارت گذاشته و هم می زنیم.

کمی که سفت شد یک پیمانه بعدی را اضافه می کنیم دوباره هم زده تا کمی که دوباره سفت شد گلاب را اضافه می کنیم. وقتی سفت شد ظرف شیشه ای برداشته کره را اضافه می کنیم. کمی که خنک شد در قالب را چرب کرده مواد را داخل ان ریخته یک گردو داخلش گذاشته در یخچال بگذارید. کمی که سرد شد از قالب در آورده در پودر نارگیل می غلتانیم.

باسلوق آماده است.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
کدخبر:7608منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7608.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر