طرز تهیه كوفته ریحان


کوفته یکی از غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی در بین استانها و شهرها دارد. کوفته ریحان یکی از انواع این غذای خوشمزه است که دستور آن به شرح زیر است.

مواد لازم برای شش نفر

كره و روغن جامد روی هم: یك پیمانه
وانیل: یك قاشق مرباخوری
شكر: یك پیمانه
ماست: یك پیمانه
شكلات تختهای رنده شده: دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ: سه عدد
آرد الك شده: دو پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق مرباخوری
خامه زده شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

گوشت چرخ‌كرده را همراه ریحان، برنج و سیر داخل غذاساز می‌ریزیم تا خوب مخلوط شوند، سپس تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را به همراه ادویه‌ها به مواد گوشتی افزوده و خوب ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، در دست گرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سپس درون سس ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود.

طرز تهیه سس كوفته

پیازها را نگینی خرد كرده و به همراه كره تفت می‌دهیم. سیرها را افزوده و بعد از كمی تفت دادن، رب گوجه‌فرنگی و سبزیجات معطر را اضافه می‌كنیم. دو لیوان آب درون مواد ریخته و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. در آخر آبلیمو را هم به سس اضافه می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان
کدخبر:7611منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هشتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7611.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر