ساندویچ ایتالیایی


لقمه: یک ساندویچ ساده

مواد لازم برای دو نفر:

نان تُست شش عدد
ژامبون مرغ و گوشت 150 گرم
قارچ خردشده 50 گرم
زیتون سبز خردشده 25 گرم
پنیر موتزارلا 100گرم
سُس خردل به میزان لازم
کره 30 گرم

طرز تهیه:
به اندازه ی یک دوم قاشق چایخوری ، سُس خردل روی نان تُست بمالید و یک ورق ژامبون روی آن قرار دهید؛ می توانید به جای سُس خردل، سُس مورد علاقه ی خود را جایگزین کنید.

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

روی ژامبون به ترتیب یک لایه قارچ خام و زیتون سبز خردشده و پنیرموتزارلا بگذارید. با ورقه ای دیگر از ژامبون روی مواد را بپوشانید و نان تُست دیگری روی ژامبون قرار دهید و با کمی کره دو طرف نان ها را آغشته کنید.

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

سپس، داخل ساندویچ­ساز -که از قبل گرم شده- تُست کنید. ساندویچ آماده شده را به هم­راه سالاد سرو نمایید.

سیمین رمضانی

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۹ اسفند
کدخبر:762منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ نهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-762.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر