کلم کیل kale یکی از اعضای خانواده ی کلم هاست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی میکند اما جزو کلمهای ناشناخته محسوب میشود.
مواد لازم
کلم کیل kale یک دسته
کره ی کنجد 2 قاشق چایخوری
سس تاماری 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه 3 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده 1 عدد
سیر کوبیده شده نصف حبه
دانه ی کنجد 1 قاشق
طرز تهیه
برگهای کیل را جدا کرده و شستشو دهید و داخل آبکش بریزید تا آبشان گرفته شود. سپس برگها را خرد کنید.
برای تهیه ی سس: داخل یک کاسه ی کوچک کره ی کنجد، موسیر و سیر را مخلوط کنید. سپس سس تاماری، سرکه بالزامیک و آب پرتقال را به تدریج به آن اضافه کنید. سس تهیه شده را روی برگهای کیل ریخته و هم بزنید. ظرف سالاد را در دمای محیط قرار داده و اجاز دهید به مدت یک ربع بماند تا مواد طعم همدیگر را بگیرد. چند پر پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کرده و به سالاد اضافه کنید و سپس دانه های کنجد را به روی آن پاشیده و سرو کنید.
می توانید از دانه های انار هم برای خوشمزه تر شدن و تزئین این سالاد استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست