طرز تهیه سالاد کلم kale با کنجد و پرتقال


کلم کیل kale یکی از اعضای خانواده ی کلم هاست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.

مواد لازم

کلم کیل kale   یک دسته

کره ی کنجد 2 قاشق چای‌خوری

سس تاماری 2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری

آب پرتقال تازه 3 قاشق غذاخوری

موسیر خرد شده 1 عدد

سیر کوبیده شده نصف حبه

دانه ی کنجد 1 قاشق


طرز تهیه

برگ‌های کیل را جدا کرده و شستشو دهید و داخل آبکش بریزید تا آبشان گرفته شود. سپس برگ‌ها را خرد کنید.

برای تهیه ی سس: داخل یک کاسه ی کوچک کره ی کنجد، موسیر و سیر را مخلوط کنید. سپس سس تاماری، سرکه بالزامیک و آب پرتقال را به تدریج به آن اضافه کنید. سس تهیه شده را روی برگ‌های کیل ریخته و هم بزنید. ظرف سالاد را در دمای محیط قرار داده و اجاز دهید به مدت یک ربع بماند تا مواد طعم همدیگر را بگیرد. چند پر پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کرده و به سالاد اضافه کنید و سپس دانه های کنجد را به روی آن پاشیده و سرو کنید.

می توانید از دانه های انار هم برای خوشمزه تر شدن و تزئین این سالاد استفاده کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
کدخبر:7629منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوازدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7629.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر