غذاهای نذری در ایران/
طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل


این غذا معمولا در ماه محرم برای نذری کاربرد دارد.

مواد لازم

برنج 3 کیلو
کشمش 750 گرم
پیاز سرخ شده 10 قاشق
مرغ3 کیلو
زعفران آب کرده
پیاز 2عدد
آب 2 پیمانه
روغن مایع، نمک و فلفل ادویه

 

طرز تهیه

مرغ را با دو پیمانه آب پیاز و ادویه و نمک می گذاریم بپزد.
برنج خیس کرده را آبکش کرده و دم می زنیم.
کشمش را شسته ودر روغن سرخ کنید.
گوشت مرغ پخته را ریش ریش کرده با زعفران و پیاز داغ وکشمش مخلوط می کنیم.
وقتی پلو دم کشید مواد آماده را با آن مخلوط کرده و هم می زنیم در آخر پلو را در ظرف های مخصوص کشیده و سرو می کنیم.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
کدخبر:7632منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوازدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7632.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر