مواد لازم
گوشت ماهیچه 300 گرم
پیاز 2عدد
برنج 5 پیمانه
زرشک 4قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1قاشق
آب به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
زعفران دم کرده
طرز تهیه
پیاز تفت داده تا کمی طلایی شود و زردچوبه و فلفل زده بعد گوشت را اضافه کرده کمی تاب داده رب زده وزعفران اضافه کرده و اب ریخته می گذاریم گوشت خوب بپزد.
برنج خیس شده را ابکش کرده و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را شسته با کمی روغن تفت داده بعد کمی زعفران به آن اضافه می کنیم.
پلو که دم کشید و گوشت کاملا پخت پلو را در ظرف کشیده با زرشک و گوشت تزیین می کنیم.
بازگشت به صفحه نخست