غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه چلو گوشت نذری


مواد لازم

گوشت ماهیچه  300 گرم
پیاز 2عدد
برنج  5 پیمانه
زرشک  4قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی  1قاشق
آب  به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
زعفران دم کرده


طرز تهیه

پیاز تفت داده تا کمی طلایی شود و زردچوبه و فلفل زده بعد گوشت را اضافه کرده کمی تاب داده رب زده وزعفران اضافه کرده و اب ریخته می گذاریم گوشت خوب بپزد.
برنج خیس شده را ابکش کرده و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را شسته با کمی روغن تفت داده بعد کمی زعفران به آن اضافه می کنیم.
پلو که دم کشید و گوشت کاملا پخت پلو را در ظرف کشیده با زرشک و گوشت تزیین می کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
کدخبر:7636منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و يکم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7636.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر