هــویج پلو با مـرغ؛ غذای نذری متفاوت


اگر می خواهید غذایی متفاوت برای نذری تان تهیه کنید، روی این غذای خوشمزه حساب باز کنید.

مواد لازم برای شش نفر

برنج: شش پیمانه

هویج: یك كیلوگرم

مرغ: شش تكه

نمك، فلفل و زعفران: به میزان لازم

پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری

برگ بو: یك عدد

روغن و ادویه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری

آبلیمو و شكر: به میزان لازم

كره و زرشك: به میزان لازم

پیاز: دو عدد

 

طرز تهیه

برنج را به همراه كمی نمك درون قابلمه پر از آب جوش می‌ریزیم. هویج‌های درشت رنده شده را در كره تفت داده تا كمی نرم شود، سپس نمك، فلفل، زعفران و كمی آبلیمو افزوده و مخلوط می‌كنیم.

 

مرغ‌ها را به همراه پیازهای خرد شده، نمك، برگ بو و مقداری آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. مرغ‌ها را ریش كرده و به همراه پیاز داغ، نمك، فلفل، ادویه و كمی روغن یا كره و زعفران تفت می‌دهیم تا طعم‌دار شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن افزوده و مخلوط می‌كنیم. برنج را آبكش كرده و دم می‌گذاریم، سپس پلو را درون ظرف سرو كشیده، روی آن را با هویج و مرغ تفت داده شده، تزیین می‌كنیم. زرشك را به همراه كمی شكر تفت داده، روی پلو ریخته و سرو می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۰ آذر
کدخبر:7649منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7649.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر