این کیکهای چوبی که همانند آبنبات هستند را میتوانید در دورهمیهای دوستانه و خانوادگی درست کنید و به عنوان دسر پس از غذا سرو کنید. علاوه به اینکه شکل زیبایی دارند، طعم آنها نیز عالی است. بسیار آسان و سریع هم حاضر می شوند.
مواد لازم
• دو پیمانه آرد کامل
• 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو پیمانه شکر قهوهای
• ¾ پیمانه کره آب شده
• یک قاشق چایخوری وانیل
• 3 عدد تخممرغ
• یک پیمانه مارشمالو ریز (پاستیل ژلهای)
• یک پیمانه تافی خرد شده
• 325 گرم شکلات تلخ خرد شده
• 32 عدد سیخ چوبی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. سپس سطح آن را با روغن چرب کنید. سپس قالب را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگپودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ، شکر قهوهای، کره و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید. تخممرغ را یکبهیک به مواد اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مارشمالوها را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آنها را درون قالب بریزید.
4. کیک را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی و لبههای آن سفت شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.
5. کیکها را به نوارهای باریک برش دهید و آنها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. در انتهای هر کدام یک سیخ چوبی بگذارید. کیکها و درون سینی روی کاغذ روغنی بچینید. در یک بشقاب گود کوچک، تافیها را خرد کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید و سپس کنار بگذارید تا کمی نرم شود.
6. کیکها را درون شکلات آب شده فرو کنید. بگذارید شکلات اضافی بچکد. سپس درون تافیهای خرد شده بریزید و آنها را درون سینی روی کاغذ روغنی بچینید. بگذارید یک ساعت در فضای خنک بماند تا شکلات سفت شود.
بازگشت به صفحه نخست