عوارض ویار در زنان باردار


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.

 به گزارش لقمه، محبوبه اسدپور تهرانی با اشاره به اینکه وضعیت غذایی زن باردار در روند حاملگی او تاثیرگذار است، گفت: تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری نه تنها منجر به کاهش وزن جنین می‌شود، بلکه به مرگ و میر نوزاد و ابتلا به بیماری‌های دوران نوزادی نیز منجر می‌شود.

وی در ادامه افزود: دوران بارداری و رشد جنین با مصرف مواد مغذی شامل آهن، روی و ویتامین‌های A و D همراه است که در تولید انرژی، سنتز سلولی و تنظیم فرآیندهای بدن دخالت دارد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اغلب زنان در دوران بارداری رژیم غذایی خود را تغییر می‌دهند، خاطرنشان کرد: برخی از این تغییرات طبق توصیه پزشک و برخی دیگر به عقاید شخصی، سنتی یا تغییر در اشتهای غذایی مرتبط است.

اسدپور تهرانی در ادامه تصریح کرد: ویار، تمایل به خوردن مواد نامناسبی مانند تمایل به خوردن گل و خاک، نشاسته، یخ و کاغذ است که ارزش غذایی ندارد و می‌تواند منجر به سوء تغذیه شود.

وی در پایان تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است. زنان باردار باید توجه داشته باشند که آن‌ها برای دو نفر غذا می‌خورند، نه به اندازه دو نفر.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
کدخبر:7678منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۳ چهارم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7678.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر