طرز تهیه خورش پیچاق قیمه غذای نذری اردبیل


خورشت پیچاق قیمه غذای مخصوص اردبیل است که به عنوان نذری در ایام محرم و صفر پخش می شود.

مواد لازم:
گوشت ریز خرد شده: ۵۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ: یک پیمانه
آبغوره: ۱/۲ پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد (می توانید فقط از زرده استفاده کنید تا خورش مجلسی‌تر شود.)
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران
رب: یک قاشق مرباخوری (بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تامین می‌شود.)
 

طرز تهیه:
گوشت را با روغن تفت می‌دهیم، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.
خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم.)
حدود دو لیوان آبجوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.
یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می‌ریزیم.
کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.
صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد.
۱۰ دقیقه قیل از سرو (بهتر است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار می‌دهیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
کدخبر:7687منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ هشتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7687.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر