خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی همچنان غیرمجاز است


مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو برخی اخبار مبنی بر «مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی» را رد و در این زمینه توضیحاتی را ارائه کرد.

 به گزارش لقمه، مهندس محمد هاشمی با بیان اینکه در خصوص مکاتبات اداره کل فرآورده‌های غذایی،‌ آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو سوء تفسیرهایی از سوی برخی سازمان‌ها و رسانه ها صورت گرفته، گفت: خبرهای منتشر شده در خصوص " مجاز بودن خمیر مرغ‌" تکذیب می‌شود.

وی در این باره افزود: اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی،‌ آرایشی و بهداشتی طی نامه‌ای به صورت شفاف سیاست‌های سازمان غذا و دارو در خصوص ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ را اعلام کرده است و در حال حاضر هیچ گونه تغییر سیاستی در ارتباط با استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی صورت نگرفته است.

هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: تغییر سیاست‌های سازمان غذا و دارو در این خصوص منوط به تغییر سیاست سایر ارگان‌های ناظر قابل بررسی است و تا این لحظه در سیاست‌های سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ تغییری حاصل نشده است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
کدخبر:7692منبع:روابط عمومی سازمان غذا و داروتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هشتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7692.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر