دستور تهیه پودینگ شکلاتی


پودینگ شکلاتی دسری خوشمزه است که می توانید از آن برای پذیرایی از مهمان هم استفاده کنید.

مواد لازم:
 تخم مرغ   4 عدد
 کره   یک و یک دوم پیمانه
 پودر کاکائو   2 قاشق سوپ خوری
 شکلات تخته ای   200 گرم
 شکر   یک و یک دوم پیمانه
خامه  1 پیمانه


طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر خوب مخوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره و کاکائو را با هم زن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شکلات تخته ای را بر روی بخار آب بگذارید تا کاملا نرم شود.



شکلات را از روی حرارت بر دارید. پس از آنکه کمی خنک شد آن را به مخلوط کره و کاکائو اضاف کنید و خوب مخلوط کنید. سفیده ها را به صورت دورانی همراه با کمی شکر بزنید تا کاملا پف کند. زرده تخم مرغ و شکر زده شده را درون مواد کاکائو برزید و خوب مخلوط کنید.



سپس خامه را به آن اضاف کنید و بعد سفیده را درون مواد بریزید  و به صورت دورانی مخلوط کنید.پس از مخلوط کردن میتوانید آن را درون لیوان پایه دار بریزید و با خامه و نقل رنگی تزئین کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
کدخبر:7696منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ نهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7696.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر