معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات بهعنوان جلادهنده و براق کننده استفاده میشود و سرطانزا نیست.
به گزارش لقمه، یحیی ابطالی معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استفاده از واکس پارافین در محصولاتی مانند مرکبات و سیب و خطر سرطان زا بودن این ماده، اظهار داشت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات بهعنوان جلادهنده و براق کننده استفاده میشود و هیچ مشکلی هم ندارد.
وی تصریح کرد: پارافین سرطانزا نیست و صادرات سیب در تمام دنیا با پوشش پارافین انجام میشود ضمن اینکه استفاده از این محصول در شرایط و دز توصیه شده مشکلی ایجاد نمیکند.
معاون سازمان حفظ نباتات در پاسخ به این پرسش که برخی توصیه میکنند هنگام خوردن سیب پوست آن کنده شود، آیا این کار لزوما باید انجام شود؟ گفت: این توصیه بدی نیست اما اصل قضیه که همان پارافین است نیز مشکلی ندارد.
بازگشت به صفحه نخست