طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ


زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: ‌ 50 دقیقه

مواد لازم برای 9 نفر:
آرد: یک پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه
روغن کانولا: یک چهارم پیمانه
شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21در 21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

 

* طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.
سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.
سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۱۳ اسفند
کدخبر:772منبع:تالار گفتگوی ایرانیانتاریخ انتشار:۱۳۹۰ سيزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-772.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر