دستور تهیه چیکن فینگر


غذایی با پخت سریع و آسان.

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد کوچک
سیر: یک حبه
پودرسوخاری: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و یک تکه آن را می‌پزیم و بعد چرخ می‌کنیم و تکه دیگر آن را به صورت خام چرخ می‌کنیم و هر دو را در یک ظرف به هم اضافه می‌کنیم. حالا پیاز و سیر را رنده کرده و همراه سفیده تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد را برمی‌داریم و به صورت رول‌های کوچک درمی‌آوریم و در پودر سوخاری می‌غلتانیم. این رول‌های آماده باید سرخ شوند اما ظرف مورد نظر برای سرخ کردن حتما باید گود باشد تا آنها درون روغن غوطه‌ور شوند.

نکته: 

  • برای تهیه این غذا می‌توان به جای سینه مرغ از ران، بال یا گردن هم استفاده کرد.
  • یادتان باشد این غذا به خاطر وجود سفیده تخم مرغ باید پف کند. پس هنگام مخلوط کردن مواد با هم آنها را خوب به سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
  • زمان پخت این غذا کوتاه است اما حتما باید روی شعله زیاد سرخ شود.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ جمعه ۲۶ اسفند
کدخبر:774منبع:آریا کلیکتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و ششم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-774.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر