این ژله در هر فصل سال با میوه های همان فصل تهیه می شود.
مواد لازم:
_ ژله آلوئه ورا یک بسته
_ ژلاتین 1 ورق
_ آب 2 لیوان
_شکر 1 قاشق غذا خوری
_ انواع میوه از فصلی که در آن قرار دارید. این میوه ها را قطعه قطعه کنید.
طرز تهیه:
ژلاتین را دردو لیوان آب سرد حل کنید بعد ژله آلوئه ورا و شکر را اضافه کرده و روی شعله پخش کن و حرارت کم بگذارید تا زمانی که شفاف و حل شود.
از قالب کیک استفاده کنید و پس از کمی سرد شدن ،میوه ها را درابعاد درشت و به شکلهای مختلف (حلقه ای ،مثلثی، گرد، دراز و...) برش داده و در ژله بریزید طوری که درتمام قسمتها پراکنده شود.
قالب را در یخچال بگذارید و زمانی که ژله بسته شده ،ظرفی بزرگتر از ژله انتخاب کنید و آب نیم گرم در آن بریزید و قالب ژله را در آن فرو کرده و به طرفین تکان دهید بعد از چند لحظه متوجه جدا شدن ژله از قالب می شوید دیس را روی قالب قرار داده و قالب را وارونه کنید.
این ژله بسیار زیباست و نیاز به تزئین ندارد اما اگر دوست دارید تزئین کنید بهتر است در قسمت وسط و یا اطراف این تزئین صورت گیرد تا زیبایی ژله نمایان باشد.
بازگشت به صفحه نخست