بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه


بادنجان یکی از سبزیجات خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد و می توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد.

مواد لازم:

    بادنجان : 2 عدد
    آرد : به میزان لازم
    تخم مرغ : یک عدد
    آب یا شیر : یک قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و روغن : به مقدار لازم



طرز تهیه:

ابتدا بادنجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌ نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند، آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تا آبشان‌ برود.

در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود، آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادنجان را در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌ کنید.

 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
کدخبر:7753منبع:آکا ایرانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ اول ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7753.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر