طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر


شما می توانید ماهی شکم پر را به راحتی درون یک قابلمه بپزید.

مواد لازم:

    برای 2 نفر
    آبلیمو به میزان لازم
    سیر سیر 1تا2حبه
    انار 3قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده كرد))
    كنجد 2قاشق غذاخوری
    گردو 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
    ماهی 1عدد (سفید)
    ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
    سبزی 100گرم (نارلنگ یا معطر)
    اشپیل 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)
   


طرز تهیه:


1. ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز كردن كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید،حال داخل شكم را كاملا بشویید و كمی نمك و آبلیمو بزنید و كنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز كنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد كه در حین پاك كردن ماهی بایستی كاملاً گرفته شود.

 2. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد كرده و به همراه نمك، فلفل، ادویه، كنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه كنید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا با یك قاشق درون ماهی را پر كنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

3. در یك تابه مناسب به مقدار كافی روغن سرخ كردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت كم طبخ كنید و همان طور سرو كنید.

4. درون قابلمه ای مقداری كره بریزید و مقداری از مواد داخل شكم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه كمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یك استكان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید كمی بپزد و بعد سرو كنید.

نكات:

1. میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.

2. داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.

3. سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی كه در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده كنید.

4. در صورت تمایل اشپیل را حذف كرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
کدخبر:7764منبع:ماهنامه هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7764.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر