روش تهیه شیرینی بلژیکی برای کریسمس


Speculaas، شیرینی رایج کشورهای بلژیک و هلند، ادویه‌دار، ترد و باریک است و روی آنها انواع تصاویر سنتی مخصوص کریسمس حکاکی می شود.

به گزارش لقمه، شیرینی  Speculaas در اصل برای کشور بلژیک است و برای کودکان تهیه می شود تا در ششم دسامبر هر سال مراسم سنت نیکولاس را جشن بگیرند.

تعداد: 32 عدد کوکی

زمان پخت: 65 دقیقه

 

مواد لازم

3.5 پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین

نصف قاشق چایخوری نمک

1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

3/4 قاشق چایخوری پودر هل

1/4 قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی

1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید

نوک انگشت پودر میخک

170 گرم کره آب شده

یک پیمانه شکر قهوه ای

1/3 پیمانه آب

شکر قنادی

 

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش‌شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

3. روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.

4. در این مرحله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به 250 درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت 55 تا 65 دقیقه آنها را بپزید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
کدخبر:7766منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7766.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر