Speculaas، شیرینی رایج کشورهای بلژیک و هلند، ادویهدار، ترد و باریک است و روی آنها انواع تصاویر سنتی مخصوص کریسمس حکاکی می شود.
به گزارش لقمه، شیرینی Speculaas در اصل برای کشور بلژیک است و برای کودکان تهیه می شود تا در ششم دسامبر هر سال مراسم سنت نیکولاس را جشن بگیرند.
تعداد: 32 عدد کوکی
زمان پخت: 65 دقیقه
مواد لازم
3.5 پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری جوششیرین
نصف قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
3/4 قاشق چایخوری پودر هل
1/4 قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
نوک انگشت پودر میخک
170 گرم کره آب شده
یک پیمانه شکر قهوه ای
1/3 پیمانه آب
شکر قنادی
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوششیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
3. روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.
4. در این مرحله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به 250 درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت 55 تا 65 دقیقه آنها را بپزید.
بازگشت به صفحه نخست