دستور پخت کوکی‌های آلمانی‌ها برای کریسمس


pfeffernusse، در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه های کودکان قرار می داده است. به همین دلیل، این نان ها به شیرینی رایج و محبوب شب های عید آلمانی ها تبدیل شد.

مواد لازم

دو پیمانه شکر

4 تخم‌مرغ درشت

3.5 پیمانه آرد کامل

دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری ادویه

یک قاشق چایخوری بیکینگ‌‎پودر

یک قاشق چایخوری آب لیموترش

نصف قاشق چایخوری پودر میخک

 

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم‌‎مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2. به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به 4 توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4. روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله 2 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
 

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۵ دي
کدخبر:7769منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ پنجم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7769.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر