روش تهیه کیک براونی با سس شکلات


این کیک خوشمزه برای طرفداران کیکهای شکلات گزینه خوبی است.

مواد لازم:

کره  ½ پیمانه
شکلات کم‌شیرین   240 گرم
شکر    ½ 1 پیمانه
تخم‌مرغ    4 عدد بزرگ
وانیل خالص    1 قاشق چایخوری
آرد        ¾ پیمانه
نمک        ½ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس

شیر   یک و نیم لیوان
قهوه ترک  2 قاشق غذاخوری
کاکائو      1 قاشق غذاخوری
شکر        2قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت   1قاشق مرباخوری
کره  1قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کمی کره را داخل ظرف مناسب فر می‌مالیم تا چرب شود. کاغذ شیرینی‌پزی را کف ظرف پهن می‌کنیم به طوری که از هر طرف آن به اندازه 2.5 سانتیمتر بالا بیاید. ظرف آماده‌شده را کنار می‌گذاریم. یک قابلمه بزرگ را پر از آب می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شکلات و کره را داخل یک بشقاب مناسب می‌ریزیم و آن بشقاب را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا با حرارت آب در حال جوش، شکلات و کره کاملاً ذوب شود که حدوداً 7 دقیقه طول می‌کشد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق می‌گذاریم. (به این روش آب کردن شکلات و کره، روش بنماری می گویند.)


شکر را داخل مخلوط کره و شکلات می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و پس از اضافه‌کردن هر تخم‌مرغ، مواد را کاملاً مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه تمام تخم‌مرغ‌ها را اضافه کردیم، وانیل را اضافه کرده مخلوط می‌کنیم و سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه می‌نماییم.


مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌ایم ریخته و روی سطح آن را صاف می‌کنیم. سپس آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد. سپس آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.


با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا می‌کنیم و با کمک کاغذ کف ظرف، آن را از ظرف فر خارج کرده و به قطعات 5 سانتیمتری برش می‌دهیم. می‌توانید این براونی را به همراه سس شکلات و بستنی سرو نماییم. در صورت تمایل می‌توانید این نوع براونی را تا 3 روز در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری نمایید.

 

برای تهیه سس شکلات، نیز شیر و قهوه و کاکائو و شکر و نشاسته را مخلوط کرده و مثل فرنی بپزید.
 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
کدخبر:7782منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ دهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7782.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر