دستور پخت لازانیای مکزیکی


یکی از ویژگی های غذاهای مکزیکی، لوبیا قرمزی است که در آن استفاده می کنند. در دستور لازانیای زیر نیز از لوبیا قرمز استفاده شده است.

مواد اولیه برای 4 نفر

    لوبیا 400گرم (قرمز یا چیتی)
    نان 24عدد (ذرت یا تست)
    پنیر نیم كیلو (بدون چربی ریكوتا)
    سس سالسا 400گرم
    ماست به میزان لازم (بدون چربی)
    سیر 3حبه
    زیره به میزان لازم
    فلفل قرمز به میزان لازم
    ذرت 200گرم (پخته)



طرز تهیه


ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میكنیم و مقدار خیلی كمی را برای تزیین برمیداریم.سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میكنیم .سینی فر را چرب كرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یك لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا ، به ترتیب قرار میدهیم . در پایان یک لایه نان، لوبیا ،ذرت و روی آن زیره میپاشیم . ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم . آن را بدون درپوش ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم.بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم.

نكات:

1) این غذا با نان تست خیلی خوب نمی شود ولی اگر نان ذرت نداشتید از نان تست استفاده كنید.

2) لوبیا چیتی این غذا را خوشمزه تر میكند تا لوبیا قرمز.

3) حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده،آبش را خالی كرده و بعد بپزید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
کدخبر:7796منبع:سورانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سيزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7796.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر