طرز تهیه كته تره‌ فرنگی


تره فرنگی یکی از سبزیجات خوشمزه است که می توانید حالا که فصلش است، با آن این غذا را درست کنید.

مواد لازم:

      برنج: 500 گرم
      سینه مرغ: یك عدد کامل
     ماست شیرین: یك‌ونیم لیوان
      تره‌ فرنگی: 500 گرم
     خامه صبحانه: 100 گرم
      آرد: یك قاشق چای‌خوری
     نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
      كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم
     زعفران آب كرده: به میزان لازم


روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل نگینی خرد می‌كنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمك ، فلفل و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تكه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌كنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

2.  قسمت سفید تره‌ فرنگی‌ها را حلقه‌حلقه كرده و با مقدار زیادی آب و نمك می‌پزیم سپس آبكش كرده و با مرغ مخلوط می‌كنیم.

3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌كنیم.

4.  قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری كره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌كنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بكشد. برنج دم كشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشك و پسته تزیین می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
کدخبر:7798منبع:مجله زندگی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7798.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر