با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید


پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد.کوچک بودن بشقاب وباچنگال غذاخوردن واستفاده ازغذاهای کم کالری ازجمله ان مهارت هاست.

به گزارش لقمه، دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در خصوص مهارت های پرخوری نکردن گفت: پرخوری نکردن مهارت هایی دارد که در درجه اول به خود فرد برمی گردد.
این متخصص تغذیه به رژیم غذایی مناسب در کاهش چاقی اشاره کرد و افزود: خوب جویدن غذا، مصرف غذاهای کم کالری، استفاده بیشتر از سبزیجات و سالادها از مهارت های کاهش پرخوری است.
کیمیاگرتصریح کرد: اندازه بشقاب غذا و قاشق در کاهش پرخوری موثر است، همچنین خوردن برخی غذاها مانند پلو با چنگال زمان لازم برای سیر شدن را که حدود 20 دقیقه است، فراهم کرده و حجم غذای مصرفی را کاهش می دهد.
این متخصص تغذیه با منع انجام فعالیت های جانبی در حین غذاخوردن، تاکید کرد: تماشای تلویزیون، مطالعه کتاب و محیط های نا آرام باعث پرخری می شود.
وی توصیه کرد: نیم ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بنوشید، زیرا در کاهش اشتها و خنثی کردن شیره معده موثر است و تا حدودی جلوی اشتهای زیاد را می گیرد.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۵ اسفند
کدخبر:781منبع:ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ پانزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-781.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر