اردوری دلچسب با طعم و رایحهای اشتهاآور که مناسب گیاهخواران است و سفره غذای شما را رنگینتر میکند.
به گزارش لقمه، در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان دارد؛ ما این پنیر را با پنیر پارمزان جایگزین کردیم. البته میتوانید با پنیر موتزارلای خردشده هم جایگزین کنید.
روشهای مختلفی برای پخت بادمجان وجود دارد، وقتی بادمجانهای تازه دارید این غذای گیاهی و خوشمزه ایتالیایی را درست کنید که طعم و عطر سبزیجات تازه شما را سرحال بیاورد. این بادنجان شکم پر یک اردور بسیار شیک و خوشمزه میباشد که افزون برطعم خوبی که دارد، به سفره غذای شما، زیبایی خاصی میدهد.
این بادمجان شکمپر همانطور که داغ و تازه از روی اجاق برداشته شده خوشمزه است ولی باز هم با سرد شدن از دهان نمیافتد و روز بعد هنوز هم میتوانید از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
بادمجان به خودی خود کالری کمی دارد و سیستم گوارش را بهبود میبخشد. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی از بادمجان های با پوست سیاه استفاده کنید که طعم بهتری دارند.
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! بادمجان شکم پر,ایتالیایی,آشپزی
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! بادمجان شکم پر,ایتالیایی,آشپزی,غذاهای ملل,بادمجان شکم پر,بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده,بادمجان شکم پر شمالی,بادمجان شکم پر در فر,بادمجان شکم پر با رب انار,بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا,بادمجان شکم پر گیلانی,بادمجان شكم پر,بادمجان شکم پر با گردو,بادمجان شکم پر ترشی,غذاهای اروپایی
مواد لازم بادمجان شکم پر ایتالیایی:
بادمجان متوسط : 2 عدد
سیر : 2 حبه بزرگ
گوجهفرنگی بزرگ : 2 عدد
جعفری تازه ساتوریشده : ¼ پیمانه
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خرده نان : ¾ پیمانه
پنیر پارمزان : ½ پیمانه
آویشن خشک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:1-فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.2- بادنجانها را میشوییم و آنها را از طول نصف میکنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 6 برش ایجاد میکنیم.3- گوجهفرنگی را به صورت لایههای نازک خرد میکنیم.4- درون برشها را با برشهای گوجهفرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رندهشده و جعفری پر میکنیم.5- بادنجانهای پر شده را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم و روی آنها روغن زیتون میریزیم. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجانها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.6- در یک کاسه متوسط، خردههای نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. سپس آنها را روی بادنجانها میریزیم و باز آنها را داخل فر میگذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوهای شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم و داغ، سرو میکنیم.
بازگشت به صفحه نخست