انجیر بسیار چاق کننده است


اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.

به گزارش لقمه، دکتر نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگویی گفت: انجیر میوه‌ی مغذی و خوش طعمی است و دارای مواد قندی، مواد ازته، چربی، مواد معدنی، آمینواسید، آنزیم‌های مختلف و کاروتن می‌باشد. در برگ‌های آن حدود 06/0 درصد مواد تلخی مانند فیکوسین و برگاپتین وجود دارد.

شیره‌ی سفیدی که با شکستن شاخه‌های درخت انجیر و یا از میوه‌ی نارس آن خارج می‌شود، بسیار سمی است و اگر روی پوست زده شود، سلول‌ها را از بین می‌برد.

- انجیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.
- تعرق بدن را زیاد می‌کند.
- ادرارآور است.
- حرارت بدن را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه این میوه بسیار چاق کننده است افزود: این میوه چاق کننده است و برای آن‌هایی که می‌خواهند وزن اضافه کنند و یا بیمارانی که دوره‌ی نقاهت خود را می‌گذرانند، بسیار مفید است. بدین منظور می‌توان آن را با شیر سویا مخلوط و بین غذا میل کرد.

انجیر یبوست را برطرف می‌کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای تمیز کردن روده‌ی بزرگ و رفع یبوست است. در قدیم برای از بین بردن یبوست از شربت انجیر استفاده می‌کردند. برای درمان ناراحتی‌های سینه، حدود بیست گرم خرما، عناب، انجیر خشک و مویز را با هم مخلوط و آسیاب کنید، سپس این پودر را با یک لیتر آب بجوشانید تا حجم آن به نصف برسد. از این جوشانده‌ی می‌توان به مقدار سه فنجان در روز مصرف نمود.

جوشانده‌ انجیر خشک، درمان کننده‌ی التهاب مجاری دستگاه تنفسی، کلیه، ذات الریه، ذات الجنب، سرخک، مخملک و آبله می‌باشد. جوشانده‌ی غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است.

برای برطرف کردن سیاه سرفه، برونشیت و ذات الریه از قهوه‌ی انجیر استفاده کنید. برای درست کردن این قهوه، انجیر را ابتدا بو دهید و سپس آن را آسیاب کنید تا به صورت پودر درآید.

وی تصریح کرد: برای برطرف کردن ورم گلو، پنجاه گرم انجیر زرد را در پانصد گرم شیر بریزید و مدت پانزده دقیقه بگذارید بجوشد. سپس آن را قرقره کنید و مقداری از آن را نیز بنوشید. (می‌توانید آن را با عسل هم شیرین کنید.)

جوشانده‌ی انجیر خشک در شیر، برای درمان آنژین، ورم لثه و ورم مخاط دهان نیز مؤثر است.
یکی از داروهای بسیار مؤثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیربز و انجیر سیاه می‌باشد. این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج می‌کند و درد را از بین می‌برد. انجیر را می‌توان همراه با میوه‌های دیگر مصرف کرد، ولی انجیر با میوه‌های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست.

انجیر برای آن‌هایی که قند خونشان پایین می‌آید و یک باره احساس ضعف می‌کنند، مناسب است، زیرا قند آن به سرعت در روده‌ی کوچک جذب می‌شود. دم کرده‌ی انجیر با شنبلیله، برای سینه درد و رفع خراش سینه مفید است.

مضرات انجیر

انجیر برای کبدهای ضعیف مناسب نیست و آن‌هایی که کبد ضعیف دارند، باید انجیر را با گردو بخورند. زیاده روی در مصرف انجیر، تولید نفخ شکم و اسهال می‌کند و برای چشم نیز مضر است.

 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
کدخبر:7818منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7818.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر