یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزایش احتمال ابتلای فرد به ریفلاکس، زخم و خونریزی معده میشود بنابراین توصیه میَود افراد به ویژه زنان یائسه از مصرف یخ خودداری کنند.
به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا درستی در گفتوگویی درباره اینکه برخی زنان پس از سن یائسگی به دلیل افزایش گُرگرفتگی تمایل به مصرف یخ دارند گفت: به طور کلی به تمام افراد به خصوص کسانی که ناراحتی گوارشی دارند، توصیه میشود آب یخ، موادی که درجه حرارت بسیار پائینی و یا داغ هستند را مصرف نکنند.
وی افزود: گُرگرفتگی پس از یائسگی ناشی از اختلالات هورمونی است که زنان در این دوره با مصرف یخ کمی بر این احساس غلبه میکنند اما باید گفت این یک احساس لحظهای است که عواقب فراوانی بر سلامت دستگاه گوارش دارد.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: مصرف یخ فرد را مستعد ابتلا به ریفلاکس و ترش کردن معده میکند و هم چنین زمینه فعالیت را برای رشد هلیکوباکترها فراهم میکند که این مساله موجب خونریزی و زخم معده در افراد میشود.
درستی در پایان خاطرنشان کرد: به زنان یائسه توصیه میشود برای مقابله با علائم یائسگی به متخصص زنان مراجعه کنند و به شدت از خوددرمانی اجتناب کنند.و هم چنین به این افراد توصیه میشود برای مقابله با گُرگرفتگی رژیم غذایی خود را کنترل کنند، از استرس اجتناب نمایند، درجه حرارت اتاق را تنظیم کنند لباس مناسب بپوشند.
بازگشت به صفحه نخست