روش تهیه تصویری آش کلم قمری و ماش


آش کلم قمری و ماش یکی از غذاهای ایرانی است که برای طرفداران کلم بسیار دوست داشتنی و خوشمزه است.

مواد لازم

ماش: یک لیوان
کلم قمری متوسط: 3 عدد
گوشت گوسفند ترجیحا دنده و با چربی نه دنبه:  ربع کیلو
سبزی (شامل تره جعفری مرزه ترخون شنبلیله و کمی نعنا) به مقدار لازم
پیاز داغ به دلخواه
برنج:  نصف استکان
فلفل و نمک: به مقدار لازم
کشک به دلخواه
 

 

روش تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده تفت میدهیم. گوشت را اضافه کرده به همراه زردچوبه تفت میدهیم.

شنبلیله که ترجیحا خشک باشد را می ریزیم و تفت میدهیم تا عطرش استشمام شود.

بعد ماش را اضافه می کنیم و آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

در این فاصله کلم قمری ها را پوست کنده و رنده می کنیم و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.

حدود نیم ساعت بعد سبزی را که نیازی نیست زیاد خرد شود اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد و آب غذا کشیده شود و جا بیفتد.

برای لعاب بهتر کمی برنج نیم دانه شمال را نیز می توانید اضافه کنید.

 

 

نکته: بعد از پخت می توانید آب گوشت را از آن جدا کرد و مثل آبگوشت مواد را کوبید و تک نفره سرو کرد. برای سرو آش نیز می توانید کمی کشک روی آن بریزید.

این غذا به همراه سبزی و ترشی فوق العاده خوشمزه است.

 

دستور از: فهیمه خاکزاد


بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ دي
کدخبر:7822منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ سي ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7822.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر