مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با وجود ممنوعیت مصرف جوش شیرین در نان، 10 درصد نانواییها از جوش شیرین استفاده میکنند که پیگیری آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
به گزارش لقمه، علی قنبری، معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: استفاده از جوش شیرین در تولید نان مجاز نیست و وزارت بهداشت آن را ممنوع اعلام کرده است و این مساله از طریق مراکز بهداشت پیگیری میشود.
وی افزود: براساس بررسیهای صورت گرفته و آمارهای مرکز پژوهش غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، در تعدادی از واحدهای نانوایی از جوش شیرین استفاده میشود که این موضوع در دستگاههای نظارتی به ویژه وزارت بهداشت در حال بررسی است.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تایید آمارهای ارائه شده از سوی سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه در خصوص ظرفیت تولید خمیر مایه ادامه داد: نمیتوان مدعی شد که 50 درصد ظرفیت تولیدی نان در کشور به صورت کامل از جوش شیرین استفاده میکنند، چراکه برخی از نانواییها در روستاها از خمیر ترش به عنوان مخمر در تولید نان استفاده میکنند. از سوی دیگر نیز ممکن است جوش شیرین در مابقی صنایع نیز مصرف داشته باشد که باید آن را ارزیابی کرد.
قنبری گفت: گرچه برخی از نانواییها در کشور از جوش شیرین علیرغم ممنوعیت استفاده میکنند اما نمیتوان آمار آن را 50 درصد اعلام کرد.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس بررسیهای صورت گرفته مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران حدود هفت تا 10 درصد نانواییها آن هم در تولید برخی از انواع نان از جوش شیرین استفاده میکنند.
بازگشت به صفحه نخست