طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس


برای تهیه این غذای ایتالیایی بهتر از گوشت گوساله و به اصطلاح Beef استفاده کنید.

مواد اولیه:

    گوشت کبابی برش نازک داده شده - 600 گرم ( 6 برش )
    ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده)
    فلفل قرمز 2 عدد (کبابی شده)
    پنیر پارمسان 4 قاشق سوپ خوری (رنده شده)
    جعفری 2 قاشق سوپ خوری ( خرد شده)
    روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری (آسیاب شده)
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    سرکه یک چهارم فنجان
    سیر 2 حبه



طرز تهیه:

1. برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید.

 



2. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید.

 



3. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید.

4. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.

5. بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

6. بعد از پخته شدن، خلال های دندان را درآورده  و به صورت دلخواه می توانید آنها را برش عرضی دهید یا به صورت کامل سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
کدخبر:7837منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۳ سوم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7837.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر