روش تهیه شیرینی دانماركی خانگی


شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که بد نیست تجربه تهیه آن را نیز در منزل داشته باشید.

مواد لازم برای خمیر :

آرد                      700 تا 750 گرم
خمیر مایه            3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم             1 پیمانه
تخم مرغ              3 عدد
شکر                   110 گرم
روغن مایع           1 پیمانه
زعفران آبشده      نصف قاشق چایخوری
وانیل                 نصف قاشق چایخوری
 


مواد لازم برای کرم :

گلاب                              1 پیمانه
شیر                               1 پیمانه
شکر                               220 گرم
آرد                                 85 گرم ( حدودا 8 قاشق غذاخوری )
وانیل                              1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رومال شیرینی :

زرده تخم مرغ                   1 عدد
شکر دانه درشت و کنجد به میزان لازم
 


طرز تهیه :

اول از همه کرم را آماده می کنیم.

آرد و شکر و وانیل را مخلوط کرده و به تدریج شیر و گلاب را اضافه کرده و وقتی یکدست شد، روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشود.

آرد را الک کرده و شكر را اضافه می كنیم و بعد هم بقیه مواد را. سپس آنقد ورز می دهیم كه دیگر نچسبد.

بعد چانه چانه می كنیم و باوردنه صاف کرده و كرم را می ریزیم و رول می كنیم.

سپس مواد رویش را كه آماده كردیم روی آن می مالیم و در داخل مایكرو كانوكشن ١٧٠ درجه به مدت ١٧ دقیقه می گذاریم.

اگر خواستید از فر استفاده کنید، با دمای ١٨٠ درجه، ١٥ تا ٢٠ دقیقه بگذارید.

 

دستور تهیه از : سعیده هداوند

 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
کدخبر:7852منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ ششم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7852.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر