شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که بد نیست تجربه تهیه آن را نیز در منزل داشته باشید.
مواد لازم برای خمیر :
آرد 700 تا 750 گرم
خمیر مایه 3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 110 گرم
روغن مایع 1 پیمانه
زعفران آبشده نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم :
گلاب 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 220 گرم
آرد 85 گرم ( حدودا 8 قاشق غذاخوری )
وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال شیرینی :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر دانه درشت و کنجد به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه کرم را آماده می کنیم.
آرد و شکر و وانیل را مخلوط کرده و به تدریج شیر و گلاب را اضافه کرده و وقتی یکدست شد، روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشود.
آرد را الک کرده و شكر را اضافه می كنیم و بعد هم بقیه مواد را. سپس آنقد ورز می دهیم كه دیگر نچسبد.
بعد چانه چانه می كنیم و باوردنه صاف کرده و كرم را می ریزیم و رول می كنیم.
سپس مواد رویش را كه آماده كردیم روی آن می مالیم و در داخل مایكرو كانوكشن ١٧٠ درجه به مدت ١٧ دقیقه می گذاریم.
اگر خواستید از فر استفاده کنید، با دمای ١٨٠ درجه، ١٥ تا ٢٠ دقیقه بگذارید.
دستور تهیه از : سعیده هداوند
بازگشت به صفحه نخست