روش تهیه یک دسر خوشمزه ایرانی


این شیرینی و دسر خوشمزه را خاگینه می گویند که دستور تهیه آن به شرح زیر است.

مواد لازم:

تخم‌ مرغ    دو عدد
وانیل   1 قاشق مرباخوری
ماست   پیمانه (190 گرم)
بیكینگ پودر    1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
روغن مایع       1 پیمانه (70 گرم)
آرد     به میزان لازم
 


مواد لازم برای تهیه شربت:

آب    یک پیمانه
شکر   دو پیمانه
آب لیمو    یک قاشق سوپخوری
زعفران دم كرده   یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

تخم‌مرغ و وانیل را با چنگال بزنید. ماست و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كنید و به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. روغن مایع را داخل مواد بریزید. در مرحله آخر آرد را به تدریج اضافه كرده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود، سپس روی خمیر را با پارچه پوشانده به مدت یك ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.

خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلی‌متر باز كرده و با قالب‌زنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و كوچك قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب كنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به كوچك روی هم قرار دهید و مركز آنها را كمی فشار دهید. دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. روغن مایع را درظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در روغن ریخته تا سرخ شود.
برای تهیه شربت خاگینه:

آب و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر آب شود، بعد از یكی‌دو جوش، آب لیمو‌ و زعفران را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینه‌های نیمه‌گرم بریزید.

برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
کدخبر:7875منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و ششم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7875.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر