چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
به گزارش لقمه، تحقیقات نشان داده كه نگاه كردن در آینه هنگام غذاخوردن باعث میشود كه 22 تا 32 درصد كمتر غذا مصرف كنید.
از میان وعده ها استفاده کنید .
میان وعدهها میتواند شامل میوهها (یک عدد سیب، 2 خیار، هویج) و برگهای خشک(هلو و زرد آلو) و یا اینکه 1و 2 لیوان آبمیوهها همچون: پرتقال، نارنگی، سیب زرد که کالری کمتری نسبت به سیب قرمز دارد، باشد.
میتوانید یادآوریهای لازم برای كاهش وزن را روی تكههای كاغذ یادداشت كنید و در جاهایی كه راحت قابل دیدن است مانند روی یخچال و … بچسبانید تا همیشه به یاد داشته باشید نباید زیاد غذا بخورید.
هوشمندانه عصرانه بخورید عصرانهها بهتر است از بیسکوییت، کیک یزدی و بیسکویت ساده همراه با چای استفاده شود و این باور غلطی است که میتوان عصرها از شیر استفاده کرد، زیرا که برای هضم کالری مواد نیازمند 30 دقیقه پیاده روی است.
كمآبی بدن میتواند متابولیسم شما را تا 3درصد كندتر كند.
یعنی اگر 70 كیلو وزن داشته باشید، حدودا روزانه 45كالری كمتر خواهید سوزاند. به عبارت دیگر، سالی 2200 گرم بیشتر چاق میشوید. پس آب كافی بنوشید.
یاد بگیرید که جدول ارزش تغذیهای و میزان کالری بستههای غذایی را بخوانید.
اگر میخواهید وزنتان کم شود باید یاد بگیرید که مراقب کالری دریافتی خود باشید. برای شمارش کالری هم باید با روش خواندن برچسبهای غذایی آشنا شوید. با خواندن برچسبها میتوانید در بین نوشیدنیها و خوراکیها انواع سالمتر و کمکالریتر را انتخاب کنید.
از خوردن دسر هراس نداشته باشید.
لزوماً برای دنبال کردن رژیم غذائی نباید بسیاری از مواد غذائی و خوردنی ها را از برنامه غذائی حدف کنید بلکه بهتر است به میزان درست و به اندازه کافی از هر ماده غذائی مصرف کنید.
غلات کامل، میوهها و سبزیجات را بیشتر مصرف کنید.
مواد مغذی موجود در غلات کامل، میوهها و سبزیجات با تقویت سلامت جسمی، ریسک بیماریهای مختلف را کاهش میدهند و چون کالری پایینی دارند، میتوانید مقدار بیشتری از آنها را بخورید. همچنین فیبر موجود در آنها با احساس سیری بیشتری که ایجاد میکند، منجر به پیشگیری از پرخوری و کنترل حجم غذای مصرفی و در نتیجه کاهش وزن میشود.
مراقب خوردنتان در رستوران ها باشید!
در رستوران هائی که می دانید غذاهای آن پرحجم است بهتر است به پیشخدمت بگوئید قبل از آوردن غذای شما، نیمی از آن را در ظرف یک بار مصرف بگذارد تا آن را برای وعده دیگری مصرف کنید. در این صورت شما می توانید حجم غذای مصرفی تان را کنترل کنید.
بازگشت به صفحه نخست