این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید!


کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند.

به گزارش لقمه، دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهره‌روی هوش می‌شود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوش‌تر از سایر افراد هستند.

وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهی‌های سالمون، قزل آلا، ساردین و روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن
کدخبر:7886منبع:آناتاریخ انتشار:۱۳۹۳ بيست و هفتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7886.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر